Dr. Dt. Mert ATAOL

Uzman Diş Hekimi ve Doktor Öğretim Üyesi Mert ATAOL Ankara doğumludur.  Lise eğitimini Ankara Atatürk Lisesi’nde tamamlamış, 2011 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. Askerlik görevinin ardından başladığı Atatürk Üniversitesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi bölümündeki uzmanlık eğitimini 2017 yılında tamamlamıştır. 2017 yılında yardımcı doçent kadrosu ile Mersin Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde ile başladığı görevinden doktor öğretim üyesi olarak 2019 yılında ayrılmıştır.  Çalışma alanları ileri implantoloji, dudak damak yarıkları, ortognatik cerrahi, çene ve yüz travmaları, temporomandibuler eklem bozuklukları ve oral kanserlerdir. Dr. Ataol 50’den fazla akademik bilimsel çalışmaya sahiptir. Çok sayıda sunum ile mesleki birikimini meslektaşları ile paylaşmıştır.  İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

E-posta Adresi: ataolmert@gmail.com, mert.ataol@ankaramedipol.edu.tr

Doğum Tarihi-Yeri : 28/04/1988 – Ankara

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ

1.Unvanı : Doktor Öğretim Üyesi